Minden a vásárlásról

Miért a legjobb-agyak

Gondosan felépített kínálatunk segítségével teljesíthetjük álmát egy kényelmes és barátságos otthonról. A termékek minősége és a professzionális ügyfélszolgálat a legfőbb prioritásunk az Ön hosszútávú elégedettségének érdekében. 

Szállítási módok

A szállítást saját logisztikai központunk biztosítja, ahonnan napi szinten több, mint 100 kiszállítást végzünk az Önök otthonaiba. Munkatársaink szakszerű képesítésének köszönhetően megrendelését mindig, minden körülmények közöt időben szállítjuk! A szállítást saját söfőreink végzik, egészen az első zárható ajtóig viszik a megrendelt terméket.  A megrendelés befejezése előtt egyeztethető felvitel vagy bevitel. A felvitel ára emeletenként 5000Ft, ha az épületben nem található lift. Családi házba a  beviteli díj 5000Ft. A termékeket lapraszerelt állapotban szállítjuk, összeszerelést nem kínálunk.

Telefonos értesítés a szállítási időről

Miután megismerjük a jármű ütemezését, és levonjuk belőle a becsült szállítási időt, a Supermobel.com alkalmazottja felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy tájékoztassa Önt a megrendelés kézbesítésének dátumáról és időpontjáról. Ha a szállítási idő nem felel meg az Önnek, a munkavállaló a lehető legközelebbi időpontot ajánlja fel. Ha a szállítás terjedelmes, vagy nagyobb súlyú, akkor a megrendelést közvetlenül a szobába továbbíthatja. A megrendelés kézbesítésének napján, fél órával az érkezés előtt, vezetőnk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy személyesen találkozzon az érkezés pontos időpontjában.

A megrendelés kézbesítésének ideje

A házhoz érkezéskor a vezető szállítja a megrendelt terméket Önnek vagy meghatalmazottjának, ellenőrizze a termék fizetését és felületi állapotát. Ha minden rendben van, a vezető elhagyja a következő ügyfelet. Ha előzetesen megrendelte a visszatérést, a járművezető örömmel szállítja a szállítmányt otthonába.

Váratlan események

Az egyetlen dolog, amit nem befolyásolunk, az utak állapota, előre nem látható körülmények, amelyeket gyakran más forgalmi résztvevők tudatlansága okozott, ami az áruk véletlen károsodásához vezethet. Fuvarozóink szakszerűen képzettek, hogy előre jelezzék ezeket az eseményeket, de ez nem mindig lehetséges.

Szállításunk mechanikai károsodása esetén azonnal kérünk jogorvoslatot, és a lehető legkorábbi időpontban egy újat kapunk. Megelégedéssel mondhatjuk, hogy bár vezetőink naponta több mint száz szállítmányt szállítanak, a fent említett termékkárosodás nagyon ritka.

 

Fizetési módok

• utánvéttel – az áru átvételekor készpénzben fizet a termékért a sofőrnek. Hitelkártyával nem lehetséges fizetni.
• átutalással– átutalással utalja át a termék árát, és a pénznek legkésőbb egy nappal a megrendelés kézbesítése előtt meg kell érkeznie a számlára.
• személyes átvételkor – ha személyes átvétellel szeretne terméket vásárolni, abban az esetben előre utalással köteles kifizetni a terméket az átvétel előtt. Az összegnek az átvétel előtt meg kell érkezni a számlára.

Köszönjük, hogy a Legjobb-agyak.hu választotta.

Termékeink garantálják a kényelmet.